Mødelokaler & Konference i Sønderborg

Mødelokaler og konferencer
i Sønderborg

Lad Hotel Sønderborg Strand danne rammen om dit næste møde eller din konference.
Vi har mødelokaler og konferencefaciliteter fra ganske få deltagere og helt op til 498 personer.

De perfekte rammer til jeres møde eller konference

Hos Hotel Sønderborg Strand har vi optimale faciliteter til både store og små konferencer og møder.

Vores centrale beliggenhed gør det nemt for dine deltagere at komme til mødet eller konferencen, uanset hvor de kommer fra. Der er endda gode flyforbindelser direkte til og fra København.

Vi ligger i naturskønne og historiske omgivelser, hvilket giver muligheder for at udfordre hinanden og teamet i en række aktiviteter, der giver et godt grin og styrker jeres samarbejde.

Forkæl dine gæster

Vi sørger naturligvis også for forplejning til dit arrangement, uanset om I kun har brug for kaffe eller ønsker en lækker frokost.

Kontakt Direktør Dorit P. Møller (dorit.moller@sonderborgstrand.dk) og lad hende sætte dit næste arrangement sammen, så dine gæster får en super god oplevelse.

Vi samarbejder med MoveMind

IHS MoveMind udvikler kurser & events til dit behov, til dig personligt, til virksomheder og til offentlige myndigheder. De fokuserer på arbejdsglæde, motivation og personlig udvikling, samt trivsel for den enkelte eller i teams. Uanset hvad din eller din organisations udfordring er, kan de hjælpe. IHS MoveMind besidder nemlig en bred palette af erfaring og de er en del af Idrætshøjskolen Sønderborg, som giver dem et hav at muligheder ift. faciliteter.

Læs mere om MoveMind her.

Alternative møder og konferencer i Sønderborg

Med en beliggenhed direkte ud til stranden og i naturskønne og historiske omgivelser har I, som en del af jeres ophold, mulighed for at udfordre hinanden og teamet i en række aktiviteter, der styrker det sociale element, giver et godt grin, styrker jeres samarbejde og skaber nye fælles succesoplevelser. Prøv blandt andet:

  • Shake a drink
  • Grillarrangement
  • Øl- og vinsmagning

Lokaleoversigt

Hotel Sønderborg Strand har mødefaciliteter der dækker behovet om I blot er et par stykker eller om du ønsker at afholde en konference med op til 498 deltagere.