Husk en negativ coronatest for alle fra 16 år og op. Læs mere her.

Velkommen

Book et ophold

Velkommen til Hotel Sønderborg Strand

Hotel Sønderborg Strand ligger direkte ud til stranden i naturskønne og historiske omgivelser kun 250 meter fra Sønderborgs centrum. Fra hotellet kan I nyde udsigten over Flensborg fjord og Alssund. Over for hotellet ligger det smukke Sønderborg Slot, og tæt på finder I lystbådehavnen, skov og den dejlige natur på Als.

Nye restriktioner

Så er hotellet igen åbnet og vi er så klar til at tage imod jer!

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at hvis man ikke ønsker at fremvise coronapas, så må man ikke opholde sig i restauranten til morgenmad eller aftensmad.
Vores terrasse er man velkommen til at benytte.

Vores fitness vil fortsat være lukket. 

Pga. stigende antal gæster og de gældende restriktioner, kan der forekomme dage, hvor vi ikke kan tage flere spisende gæster ind i restauranten. 

Rutevejledning

Da Sønder Havnegade i Sønderborg vil være spærret i juli og august 2021, anbefaler vi, at du følger vores alternative rute som du finder i filen her.

Restaurant Bellevue

Hotel Sønderborg Strand er med sin unikke og centrale placering ved både strand og centrum af byen, samt med vores smukke restaurant med fjordudsigt, det helt rigtige sted at spise hvad enten det er privat, firma, weekendophold eller blot som starten på en god teateraften.

På menukortet finder du altid kød, fisk og grønt. Vi arbejder efter ”sæsonen” og de nye trends, men vi glemmer ikke det traditionelle. Vi samarbejder med vores vinleverandør omkring sammensætningen af vores vinkort, så du kan være sikker på et perfekt match.

Restaurant Bellevue har borde inde og ude med udsigt til vandet, og her hersker en intim atmosfære.