Velkommen

Book et ophold

Velkommen til Hotel Sønderborg Strand

Hotel Sønderborg Strand ligger direkte ud til stranden i naturskønne og historiske omgivelser kun 250 meter fra Sønderborgs centrum. Fra hotellet kan I nyde udsigten over Flensborg fjord og Alssund. Over for hotellet ligger det smukke Sønderborg Slot, og tæt på finder I lystbådehavnen, skov og den dejlige natur på Als.

Nye restriktioner

På baggrund af statsministerens seneste udmelding om at forlænge restriktionerne frem til d. 7. februar 2021, har vi besluttet, for at passe på hinanden og jer som gæster, at holde hotellet lukket frem til og med den 7. februar 2021.

Vi ser meget frem til at byde jer velkommen igen d. 8 februar.

Rigtig godt nytår fra os på Hotel Sønderborg Strand, og pas nu rigtig godt på hinanden.

Restaurant Bellevue

Hotel Sønderborg Strand er med sin unikke og centrale placering ved både strand og centrum af byen, samt med vores smukke restaurant med fjordudsigt, det helt rigtige sted at spise hvad enten det er privat, firma, weekendophold eller blot som starten på en god teateraften.

På menukortet finder du altid kød, fisk og grønt. Vi arbejder efter ”sæsonen” og de nye trends, men vi glemmer ikke det traditionelle. Vi samarbejder med vores vinleverandør omkring sammensætningen af vores vinkort, så du kan være sikker på et perfekt match.

Restaurant Bellevue har borde inde og ude med udsigt til vandet, og her hersker en intim atmosfære.