3 retters revymenu i Restaurant Bellevue

Serveres som sædvanligt ved de reserverede borde i Restaurant Bellevue med flot kik til Alssund

Forret:
3 slags laks: Rimmet laks med estragon - laksetatar - lakseterrin
Jordskokchips og agurk/lime relish
Friskbagt brød og smør

Hovedret:
Medaljon af Kalvemørbrad
Nye danske kartofler med rødvinssauce
Porregratin, bagte gulerødder og stegte svampe

Dessert:
Brownie med vaniljeparfait
Skovbærcoulis og friske bær
Kaffe/the

Kr. 395,- pr. person

Sommer Buffet i Restaurant Revyen

Serveres som sæd­vanligt i Restaurant Revyen

Forret:
På bordene står den lækre forret klar, når I tager plads ved det anviste bord.
Røget laksetatar med frisk spinat, sommer­urte­dressing og tang kaviar - hertil friskbagt brød

Hovedret:
Vi har i år valgt at dele den lange hovedretsbuffet op i flere, mindre buffeter, så de enkelte retter
præsenterer sig bedre med det tilbehør, der passer til.

Mør benskinke - marineret i øl og urter
Bagte gulerødder med honning og timian
Øl-sky
Frisk mixet salat med sommerens bær og kerner
Bagt laks med lækker skaldyrscreme
Hjemmebagt brød med smør
Langtidstilberedt oksetykstegsfilet
Nye danske kartofler med persille
Skysauce
Sommersalat med vandmelon, rucola, salat ost og balsamico
Den uundværlige sønderjyske ringriderpølse
Marineret kartoffelsalat
Vores egen hjemmerørte sennep

Dessert buffet:
Hjemmelavet parfait med vanilje og citron, hertil friske jordbær og chokoladecrumble

 

Kr. 295,- pr. person

Revy Frokost

Kan bestilles de lørdage, hvor der er eftermiddagsforestilling​

Vi holder fast ved den lækre og meget populære frokostbuffet med alt, hvad en lækker dansk sommerfrokost skal indeholde:

Marinerede sild og karrysalat
Æg og rejer
Røget laks med spinat
Fiskefilet med remoulade
Lun leverpostej med bacon
Ribbensteg med rødkål
Frikadeller med surt
Roastbeef med pickles og peberrod
Mormor-salat af spidskål
Rugbrød, franskbrød, fedt og smør
Brie med frugt
Rabarbercrumble med creme fraiche

Kr. 195,- pr. person

Revy Natmad

Natmaden servers i Restaurant Bellevue når revyen er slut. Natmaden skal forudbestilles - senest under spisningen før revyen.

Der kan vælges imellem:

Charcuteri-tallerken med tilbehør

2 stk. smørrebrød - æg og rejer og dyrlægens natmad

Pølsemix med hjemmelavet karrysauce, løg og kartofler

Ostetallerken

 

Kr. 95,- pr. person

Eftermiddagskaffe

Vi har hver dag i revysæsonen, fra kl. 15.00, en lille buffet med kaffe og the samt forskellige kager og frugt. Det kan forudbestilles i forbindelse med overnatning.

Kr. 65,- pr. person

Letmenu

Som noget nyt har vi i år taget en letmenu på kortet. Letmenuen servers ikke fredage og lørdage.

Der kan vælges imellem:

Et stykke franskbrød med rejer, citron og mayonnaise

Et stykke rugbrød med roastbeef, remoulade, peberrod og agurkesalat

Kr. 145,- pr. person

Du kan bestille en revymenu samt læse mere om Sønderborg Sommer Revy på http://www.sommerrevy.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere
OK