Fest og selskaber

Hold din fest hos os

På Hotel Sønderborg Strand kan du holde bryllup, konfirmation, fødselsdag, firmafest eller en anden særlig begivenhed lige ved stranden, hvilket skaber de helt rigtige romantiske rammer. Vores lokaler er fleksible og kan rumme helt op til 500 personer til fest og hotellet har plads til 230 overnattende gæster.

Overnat gratis

Holder I et selskab på Hotel Sønderborg Strand og er I flere end 20 gæster, overnatter værtsparret uden beregning i forbindelse med festen. I får et komfortabelt dobbeltværelse inkl. vores store morgenbuffet næste morgen. Holder I bryllup på hotellet overnatter brudeparret i en af vores suiter uden ekstra omkostninger.

Vi kan naturligvis også tilbyde overnatning til jeres gæster til en speciel selskabspris.

Hold fest på en søndag

Måske falder bryllupsdagen eller den runde fødselsdag på en søndag? Det gør ikke spor - faktisk kan det være en fordel, for hvis du holder din fest hos os på en søndag, tilbyder vi meget favorable priser på overnatning fra søndag til mandag.

Tag bare børnene med

Vi har plads til alle - også børnene. Vi har et legerum, børnemenuer, Wii (ved bestilling), computer, swimmingpool og meget mere.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere
OK