Husk en negativ coronatest eller gyldigt coronapas for alle fra 16 år og op. Læs mere her.

Festlokaler i Sønderborg

Hold jeres fest på
Hotel Sønderborg Strand

Fester i skønne omgivelser. Med vores unikke og centrale placering ved både strand og centrum af byen, samt vores smukke selskabslokaler, er Hotel Sønderborg Strand det helt rigtige sted at afholde festen. Vi har plads til alle
– også til børn. Vi har legerum med Wii, børnemenuer og m.m.

OBS: Legerummet er dog lukket i øjeblikket grundet Corona.

Gratis overnatning

Holder du selskab her på hotel Sønderborg Strand, og er I flere end 20 personer, overnatter værtsparret uden beregning i forbindelse med festen. I får et komfortabelt dobbeltværelse inkl. Hotel Sønderborg Strands store morgenbuffet næste morgen.

Til dine gæster kan vi tilbyde overnatning i vores dejlige værelser inkl. Hotel Sønderborg Strands store morgenbuffet - til en speciel selskabspris. Ved bryllupper her på hotellet overnatter brudeparret uden ekstra omkostninger i en af vores flotte suiter.

Selskabskort

Se vores aktuelle selskabskort her.

Se selskabskort

Vinkort

Se vores aktuelle vinkort her.

Se vinkort

Hold fest på en søndag

Hotel Sønderborg Strand leverer den bedste service og kvalitet - på alle ugens dage. Nogen vælger at holde deres fest på en søndag. Du kan naturligvis gøre det samme. Det kan være, at det passer dig, familien eller vennerne bedst. Eller måske falder bryllupsdagen, fødselsdagen eller en hel anden årsdag sammen med lige præcis en søndag. Vi tilbyder, i forbindelse med at festen holdes en søndag, meget favorable priser på overnatning fra søndag til mandag.

Vi får det til at ske

Vi kan lave din fest af traditionel karakter men også med mere avancerede menuer - det er dit valg.
Og du bestemmer også selv, om du vil have en fast pakke eller betale efter forbrug.

Der er rigtig meget, der skal tages stilling til, når du skal holde din fest. Ikke mindst dine egne ønsker og dit budget skal gå op i en højere enhed. Vi imødekommer dine ønsker, og hjælper dig med overblikket.

Kontakt os på telefon 7442 1900
og få en snak om jeres fest