Restaurant Bellevue

Restaurant Bellevue

Restaurant med havudsigt i Sønderborg

Hotel Sønderborg Strand er med sin unikke og centrale placering ved både strand og centrum af byen, samt med vores smukke restaurant med fjordudsigt, det helt rigtige sted at spise hvad enten det er privat, firma, ferieophold eller blot som starten på en god teateraften.

Ring og book bord på 7442 1900

 

Mad med udsigt

Med vores professionelle serveringspersonale og vores rigtig gode køkken, har vi en klar strategi om kun at bruge de bedste råvarer samt, at vi naturligvis tilbereder vores menuer fra ”bunden” så vi kan stå 100% inde for, at du får et dejligt og veltillavet måltid.

Vi arbejder efter ”sæsonen” og de nye trends, men vi glemmer heller ikke det traditionelle. Vi samarbejder med vores vinleverandør omkring sammensætningen af vores vinkort, så du kan være sikker på et perfekt match, og samtidig få muligheden for at smage op til flere forskellige rigtig gode vine til en fornuftig pris.

Åbningstider

Søndag - torsdag 18:00 - 21:00
(OBS - Køkkenet lukker klokken 20:00)
Fredag - lørdag 18:00 - 22:00
(OBS - Køkkenet lukker klokken 21:00)

Vi anbefaler at der ringes og bestilles bord inden ankomst.

Nyd en drink i baren

Læn dig tilbage, slap af og nyd stemningen i vores lækre nyindrettede bar.
Nyd en drink før middagen eller slap af med en kop kaffe eller en øl efter en lang dag.

Åbningstider:

Søndag - torsdag kl. 15:00 - 22:00
Fredag - lørdag kl. 15:00 - 23:00

Hold din fest hos os

På Hotel Sønderborg Strand kan du holde bryllup, fest eller en anden særlig begivenhed lige ved stranden, hvilket skaber de helt rigtige romantiske rammer. Vores lokaler er fleksible og kan rumme helt op til 500 personer til fest og hotellet har plads til 230 overnattende gæster.

Læs mere om vores festkoncept