Klima og miljø

Vi tænker på klimaet

På Hotel Sønderborg Strand gør vi en stor dyd ud af at være klima og miljø bevidste. Dette kommer i særdeleshed til udtryk i vores Green Key certificering, da vi lever op til Green Keys miljøkrav, der gør det let for dig som gæst at passe på miljøet uden, at det går ud over din oplevelse og komfort.
Vi håber, du får et behageligt og miljøvenligt ophold hos os.

Vi gør det lettere for dig at passe på miljøet

På energiområdet nedbringer vi CO2-påvirkningen af klimaet med energibesparende belysning, styring af lys, varme og ventilation. Vores værelser og toiletfaciliteter er indrettet med vandbesparende toiletter, vandhaner og brusere, og rengøring og vask foregår under hensyntagen til miljøet. Ligeledes skal vores leverandører leve op til Green Keys høje krav om miljømærket produkter.

Hjælp os med at være grønne ved at:

  • Bruge håndklæderne en ekstra gang.
  • Spare på vandet.
  • Mindske madspild; tag kun det på tallerkenen som du kan spise. 
  • Drikke mere vand fra hanen og mindre kildevand.
  • Slukke lys og varme, når der ikke er behov.
  • Sortere affaldet, så mest muligt kan genanvendes. Dåser, glas- og plastflasker kan stilles på bordet eller ved siden af skraldespanden.
Sammen skåner vi miljøet.

Slut med unødvendig rengøring

Sammen kan vi spare på vand, kemikalier og strøm. Hvert år! Det kan vi, hvis vi holder op med at rengøre værelser, som egentlig ikke har brug for rengøring. Derfor rengør vi ikke længere automatisk dit værelse. Det synes vi er det mest miljørigtige valg.

Vi gør automatisk rent og skifter sengelinned efter 3 overnatninger. Hvis du gerne vil have rengøring oftere end dette, beder vi dig informere receptionen aftenen inden, senest kl. 21.00.
Dette er naturligvis uden beregning.