
Påskemiddag
Hotel Sønderborg Strand
Påskemiddag på
Hotel Sønderborg Strand
Den 15. april afholder vi påskemiddag på
Hotel Sønderborg Strand.
Arrangementet starter klokken 18:00,
med en 4-retters påskemiddag
med en tilhørende vinmenu.
Menu
Appetizer
Solæg
Forret
Stegt kyllingebryst med sprødt skin,
salte æggeblomme, og karse
Hovedret
Rødvins braiseret lammeskank med friterede hvidløg, karamelliserede løg, gulerodspure kartoffelkompot
og rødvins glace
Dessert
Citron panna cotta med hjemmelavet påskeæg
695,- kr. pr. kuvert inkl. vinmenu
____________________________________________
Det er også muligt at bestille
middagen som take away.
Dette skal afhentes i tidsrummet
12:00 - 15:00
395,- kr. pr. kuvert
Tilkøb af vin: 150,- pr. flaske
Ring og bestil påskemiddagen på
7442 1900 eller send os en mail på hotel@sonderborgstrand.dk
OBS: Er du ikke til lam?
Så giv gerne besked om dette,
så serverer vi rødvins braiseret kalvespidsbryst som alternativ.