Påskemiddag

Påskemiddag

Påskemiddag på
Hotel Sønderborg Strand

Den 15. april afholder vi påskemiddag på
Hotel Sønderborg Strand.

Arrangementet starter klokken 18:00,
med en 4-retters påskemiddag
med en tilhørende vinmenu.

Menu

Appetizer

Solæg

 

Forret

Stegt kyllingebryst med sprødt skin,

salte æggeblomme, og karse

 

Hovedret

Rødvins braiseret lammeskank med friterede hvidløg, karamelliserede løg, gulerodspure kartoffelkompot

og rødvins glace

 

Dessert

Citron panna cotta med hjemmelavet påskeæg

 

695,- kr. pr. kuvert inkl. vinmenu

 

____________________________________________

 

Det er også muligt at bestille

middagen som take away.

Dette skal afhentes i tidsrummet

12:00 - 15:00

 

395,- kr. pr. kuvert

 

Tilkøb af vin: 150,- pr. flaske

 

Ring og bestil påskemiddagen på

7442 1900 eller send os en mail på hotel@sonderborgstrand.dk

 

 

OBS: Er du ikke til lam?

Så giv gerne besked om dette,

så serverer vi rødvins braiseret kalvespidsbryst som alternativ.

 

 

 

Gå tilbage