A la carte Menu
Efter fødevarestyrelsens anvisninger bliver al hakket oksekød gennemstegt med mindre, at gæsten ønsker noget andet.
Forretter
Hjemmerøget forårslaks med rygeost creme og grillet brød kr. 89,-
Tatar med kartoffelchips, syltede bøgehatte, saltet æggeblomme og porre mayo kr. 89,-
Citrongræs confiteret kylling med spæd salat, citron mayo og croutoner kr. 89,-
Soya/sesam marineret scampi med dild mayo og tomatconcassé kr. 89,-
Hovedretter
Skindstegt sandart med sauté spinat, blomkålspuré, petit kartofler og blanquette sauce kr. 225,-
Klassisk wienerschnitzel med pommes sauté, ærter, smørsauce og wienerdreng kr. 195,-
Grillet svinekotelet 225g med saltbagt rødløg, mormor salat, champions-cognac sauce og pommes frites kr. 205,-
Burger med 200 gr. hakkebøf med aioli, sylte rødløg, ost og pommes fritter kr. 149,-
Ravioli fyldt med svampe serveret i rosmarin smørsauce med urtebagt tomat og ristede nødder (vegetarisk) kr. 155,-
200 gr. steak af oksefilet med dagens garniture, valgfri sauce og kartoffel kr. 225,-
300 gr. steak + kr. 50,-
400 gr. steak + kr. 90,-
Kartofler:
Bagt kartoffel, pommes fritter, dagens kartoffel
Sauce:
Bearnaise, pebersauce
Dessert
Karamelliseret ananas med mazarinkage, bærcoulis og ymercreme kr. 89,-
Lemoncurd med lakridsis, brændt marengs og kandiseret citronskal kr. 89,-
Gateau marcel med broken gel af solbær, rabarbersorbet og nøddecrumble kr. 89,-
Ostetallerken med 4 slags ost og tilbehør kr. 89,-
Oplysninger om allergener fås ved henvendelse til betjeningen.