Restaurant Bellevue menukort

A la carte Menu

Forretter

Passionsfrugts rimmet laks med syltet kål, æbler og sprødt kr. 125,-

Kyllingeterrin med tranebær, lime coulis og tomat concassé kr. 125,-

Okse carpaccio med parmesan og olivenolie kr. 125,-

Hovedretter

Surf and Turf
Stegt oksemørbrad, grillet reje med courgette, syltede bøgehatte og rødvinssauce kr. 259,-

Farseret majskylling med sauté af grøntsager, soltørrede tomater og estragon sauce kr. 219,-

Stegt svinebryst med brændte porrer, sauté af rodfrugter og sky med tomat concassé kr. 189,-

Hotellets burger
200 g hakket okse med krydret salsa og syltet rødløg samt pommes frites kr. 139,-
Tilkøb:  Ost kr. 10,-
Bacon kr. 10,-
Løgringe kr. 10,-

Cæsarsalat med revet parmesan og croutons kr. 95,- tilkøb kylling eller laks kr. 35,-

Græsksalat med tomat, oliven, agurk og feta kr. 95,-

Dagens fisk kr. 189,-
(spørg tjenerne)

Ost

Husets udvalg af oste med oliven og nødder kr. 125,-

Dessert

 

Frossen terrin af hvid chokolade med pocherede æbler og sirup kr. 95,-

Indbagt vaniljeis vendt i kokos med grillede ananas og lime kr. 95,-

Hjemmelavet islagkage med syltet bær og chokolade kr. 89,-

Oplysninger om allergener fås ved henvendelse til betjeningen.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere
OK