Menukort - a la carte

A la carte Menu

Forretter

Cremet jordskoksuppe med jordskokchips, krydderurteolie og cremefraiche
Kr. 79,00

Pocheret æg med røget laks og spinat på ristet brioche og melbatoast
Kr. 89,00

Terrine af unghanebryst med trøffel-/rødbedemayonnaise, syltede rødløg og rugbrødschips
Kr. 79,00

Hovedretter

Alle hovedretter serveres med dagens grønt og kartoffeltilberedning

Kalve ribeye med rosmarin bearnaise og økologiske grove pommes frites
Kr. 295,00

Økologisk lammekrone med lammeragout
Kr. 275,00

Stegt havtaskehale på en hvedekerne-risotto med tomatreduktion
Kr. 255,00

Braiseret nakkefilet af svin i æble og timian serveret med grov kartoffelmos og rodfrugter
Kr. 235,00

Meunierestegt rødtunge med kartofler, smør sauce og spinat
Kr. 265,00

Skindstegt kyllingebryst med dagens grønsag og svampesauce
Kr. 245,00

Desserter & oste

Crème brûlée
Kr. 79,00

Chokoladefondant med vanilje parfait
Kr. 79,00

Unika oste med sylteting
Kr. 145,00

Oplysninger om allergener fås ved henvendelse til betjeningen.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere
OK