Weekendophold i Sønderborg

Weekendophold i Sønderborg

Med vores unikke og centrale placering, tæt på både strand og Sønderborg by, er Hotel Sønderborg Strand, det helt rigtige sted at tage på weekendophold!

Ferie- og helligdagstilbud

  • En overnatning i standard dobbeltværelse 
  • Morgenmads buffet
  • 1 hovedret


Pris pr. person

Kr. 495,-* 

Tillæg for enkeltværelse i standard plus kr. 350,-

*Opholdet kan bookes fra natten op til helligdage/helligdage + uge 7 (fra d. 7/2 til d. 16/2) + påsken (fra d. 3/4 til og med d. 13/4) samt uge 42 (fra d. 9/10 til d. 18/10)

Weekendophold med havudsigt

Hvis I booker jeres weekendophold i et af vores værelser med havudsigt, kan I vågne op til udsigt over smukke Flensborg Fjord og Alssund.

Masser af oplevelser

Med et weekendophold på Hotel Sønderborg Strand er der masser af muligheder hvad enten I er til ren afslapning, gåture i den smukke natur, på udkig efter seværdigheder eller har hang til sport og aktivitet.

Lige uden for hotellets dør ligger stranden, naturen og Sønderborg Slot. Det historiske Dybbøl Banke, med Dybbøl Mølle og skanserne, ligger også i gåafstand fra hotellet. Med kun 250 meter til centrum, skal I heller ikke gå langt for at finde butikker, caféer og shoppingcentret "Borgen" med 50 butikker og Danmarks mest luksuriøse biograf.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Læs mere
OK